21E80173-3A11-4765-8FF2-665BAADFCDEB_1_105_c

Első közös edzés Harry Jones senseiel és Andy Watson senseiel, a Ryoshikan Dojo hivatalos tagjaként

London, Byfleet Sessions, Spring 2020. Március 5-9 között tartott sok szempontból ünnepi közös edzést Harry és Andy sensei. Harry sensei sikeres jodo 7. dan vizsgája japánban és Andy sensei születésnapja is itt került megünneplésre.

Már régóta készültem erre az utazásra, de minden várakozásomat felülmúlta. Az edzéseken mind ZNKR, mind koryu katákkal foglalkoztunk. Iaido és Jodo váltották egymást. A részletekben a kulcs, újabb mélysége a mozgásnak.

Szombaton Andy sensei főzött. Vegetáriánus, húsos, allergén mentes fogásoktól rogyadozott az asztal. 25 embert degeszre etetni nem kis feladat főleg, hogy az ízek is csodálatosak voltak.

Az este folyamán engem is nagy megtiszteltetés ért, Harry és Andy sensei bejelentette, hogy ettől a naptól (2020.03.07) a Ryoshinkan tagjává fogadtak, e szerint Andy sensei közvetlen tanítványa lettem. Hatalmas megtiszteltetés, melyet nem tudtam akkor sem és most sem megfelelő szavakkal megköszönni, talán nem is lehet. Nagyon hálás vagyok, hogy mindenki barátként fogadott és részese lehetek ennek a rendkívüli csapatnak. 🙂

https://www.ryoshinkan.org/associates

Új fejezet kezdődik, melyet nagyon nagy izgalommal várok!

(A képen az örömhírt osztom meg épp az otthoniakkal! 😀 )

#Iaido #Jodo #IaidoBudapest #JodoBudapest

Bejegyzés megosztása