HUN_iaido_válogatott

Kedves Iaido Válogatott!

A Coronavirus (COVID-19) terjedése következtében nehéz szívvel, de a közös válogatott edzésekről is le kell mondanunk. Ellentétes kommunikációig a válogatott edzések nem lesznek megtartva.

Megragadva az alkalmat szeretném felhívni a figyelmet, hogy a közös edzések elmaradása nem egyenlő a nem edzéssel. A válogatott felkészülési programja alapján az elméleti tudás gyarapítása mellett, kis helyen gyakorolható kihon formákkal is fenn lehet tartani a test és az elme felkészültségét.

Remek lehetőség az elszántságod tesztelésére, hogy mennyire megy a felkészülés, ha “minden rajtam múlik”, mennyire tudok elszánt és elkötelezett lenni a célom iránt.

Kérdés esetén állok rendelkezésetekre! Amennyiben videókat, kérdéseket küldtök a gyakorlásotokról vagy azzal kapcsolatos kérdéseitekről igyekszem gyorsan vissza jelezni, így segíteni a beletett munkátokat.

Tervezem videokonferencia szervezését, mely során az elméleti tudásról tudunk közösen beszélgetni. Érdeklődés szükséges hozzá, ezért aki szeretne élni ezzel a lehetőséggel, jelentkezzen a hirabu.budapest@gmail.com e-mail címen, tárgy: válogatott edzés coronavirus.

Kérlek, jelölj meg a leveledben több video konferenciára alkalmas alkalmazást, mellyel rendelkezel, hogy minél többen tudjunk egyszerre résztvenni ezeken az eseményeken. A beszélgetések a válogatott edzés idejében lesznek.

Üdvözlettel,

Vass Gergely

+36204415497

#Iaido #Jodo #IaidoBudapest #JodoBudapest

Bejegyzés megosztása