HiraBu_Jodo_vidám

Jodo edzőtábor és vizsga

2021.11.27 szombaton került megrendezésre az évi Jodo edzőtábor és vizsga esemény. Az eseményt Hábermajer Gábor sensei (6. dan) vezette és Bota Norbert (5. dan) és dojoja szervezte.

Az eseményt megelőzöen kerekasztal beszélgetés keretében néztük át a szabályzatot és találtuk meg a megfelelő megoldásokat annak frissítésére, hiszen az elmúlt 2 év sok olyan helyzetet teremtett, melyre eddig nem gondoltunk és a szabályozás sem tudott rendelkezni.

Sok barát gyűlt össze a közös gyakorlás hírére és a kezdés után azonnal kemény munkába kezdtünk. Először a 12 kihont gyakoroltuk, majd a 12 ZNKR Jodo katát vettük át. A katákat felváltva gyakoroltuk váltott párokkal. Mindig nagy élmény elszakadni a megszokott pároktól és más szinten és más testi adottságokkal (magasabb, alacsonyabb) rendelkező párral gyakorolni.

Nagyon sokat nevettünk, izzadtunk és jót Jodo-ztunk. Mi kellhet más egy vizsga előtt?! 🙂

A napot vizsgák folyatatták, ahol 2 dojo tagunk is megtette az első lépést a Jodo életben és levizsgáztak 2 kyu fokozatra. Ezúton is gratulálunk Jékey Zsuzsának és Fehér Eriknek a sikeres vizsgához!

A vizsgákat követően maradt időnk egy kis vizsga stressz mentes gyakorlásra is, majd elfogyott a nap… Sajnálattal vettük tudomásul, hogy most vége lett a tábornak. Már most várjuk a következő lehetőséget, hogy együtt gyakorolhassunk! 🙂

#Jodo #Iaido #JodoBudapest #IaidoBudapest

Bejegyzés megosztása