IMG_4196

Erzsébet tábori bemutatók a Magyar Kendo, Iaido és Jodo Szövetség szervezésében

Elmaradó élménybeszámolónkat szeretnénk pótolni. 🙂

2021.06.22 – 2021.08.17 között a HiraBu dojo 5 alkalommal tartott, az Erzsébet tábor fiatal lakóinak, Iaido és Jodo bemutatót. Az eseményen való közreműködésre a MKIJSz szabad pályázat formájában kérte fel a Szövetség dojoit, melyre lelkesen jelentkeztünk. Bemutatóinkon szép számmal vettek részt a fiatalok:

#1 bemutató: 50 fő

#2 bemutató: 78 fő

#3 bemutató: 219 fő

#4 bemutató: 271 fő

#5 bemutató: 140 fő

A HiraBu dojo részéről Jékey Zsuzsa, Várpalotai Zsombor, Fehér Erik, Bodnár Tamás, Jurász Péter és én vettünk részt. Ezúton is köszönöm mindenki munkáját és elkötelezettségét! 🙂

Az eseményekre keddenként utaztunk a Balatonhoz, reggel 6-kor indultunk és délután 5-6 között értünk haza. A lent töltött idő alatt folyamatosak voltak a bemutatók és a kérdések a látogatóktól. 🙂 Egy újfajta bemutató tematikát alkotott meg Mihalik Hunor sensei az eseményre, ahol egy interaktív kérdésekre alapuló bemutató keretében játékosan kellett megfejetni a látottakat, valamint emléktárgyakért cserébe megjegyezni japán kifejezéseket. Mi nagyon élveztük a lent töltött időt és úgy gondoljuk a fiatalok is örültek nekünk. 🙂

Habár a fő cél a kendo utánpótlás toborzása volt az eseménynek, nagyon örültünk, hogy a szövetség minden szakág bemutatása mellett döntött és ennek megfelelően elhivatottsággal teljesítettük a kihívásait az újszerű bemutatónak.

Dojonk a bemutatókon való részvételéért cserébe honoráriumot is kapott, melyet közös döntés alapján új eszközök beszerzésére és tartalékképzésre használtunk fel.

Ezúton is köszönjük a felkérést és a bizalmat Mihalik Hunor senseinek és a Magyar Kendo, Iaido és Jodo Szövetségnek!

#Iaido #Jodo #IaidoBudapest #JodoBudapest

Bejegyzés megosztása